Ασφάλιση με το χιλιόμετρο!

Η Anytime πρωτοπορεί και πάλι και εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου!


Τα προγράμματα ασφάλισης Short Drive απευθύνονται σε εσένα που χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου για τις απαραίτητες μετακινήσεις ή για τις μικρές – καθημερινές βόλτες.

Αν λοιπόν κάνεις λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό σου έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, τότε τα προγράμματα Short Drive είναι η καλύτερη λύση για εσένα, καθώς ξεκινάς με 3.000 χλμ. το χρόνο ή 1.500 χλμ. το 6μηνο και μπορείς, όποτε χρειαστεί, να αποκτήσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20, όποια διάρκεια κι αν επιλέξεις.


Το Basic Short Drive: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

To Value Short Drive: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα μπορεί να προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.


Δύο μέρες μετά την ασφάλισή σου σε ένα από τα προγράμματα Short Drive, θα παραλάβεις την συσκευή με courier στη διεύθυνσή σου εντελώς δωρεάν, την οποία πρέπει να εγκαταστήσεις στο αυτοκίνητό σου μέσα σε 10 μέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης.


Η τηλεματική συσκευή (OBD) είναι μία συσκευή καταγραφής χιλιομέτρων που τοποθετείται στο αυτοκίνητό σου, η οποία καταγράφει τα χιλιόμετρα που διανύεις, όχι όμως τις διαδρομές σου.

Έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητο. Ωστόσο, τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων και διαγράφονται άμεσα.


Η Anytime θα σε ενημερώσει με sms ή email όταν:

  • το υπόλοιπο των χιλιομέτρων έχει φτάσει το 80% του ορίου
  • το υπόλοιπο των χιλιομέτρων έχει φτάσει το 95% του ορίου
  • το υπόλοιπο των χιλιομέτρων έχει φτάσει το 100% του ορίου

Επιπλέον, μπορείς παρακολουθείς μέσω της online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Short Drive mobile application στο κινητό, σου 24 ώρες το 24ωρο:

  • τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει
  • το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που σου απομένουν
  • την ημερομηνία έναρξης και λήξης των διαδρομών σου

Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι θα ξεπεράσεις τα 3.000 χιλιόμετρα, έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της ασφάλισής σου.

Πώς ασφαλίζομαι στα προγράμματα Short Drive;